VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR

Musik till festHur vill du att din fest skall bli? Vi diskuterar gärna igenom upplägget med dig i god tid innan själva festtillfället så att det ska bli så lyckat som du vill ha det.


Normalt varierar vi låtmaterialet så att det första setet innhåller låtar som passar de äldre och de yngre deltagarna för att senare övergå till ett mer partybetonat upplägg. Sist brukar vi avsluta med lite tyngre rock och några riktiga partyklassiker.


Vi är gärna med och planerar upplägget tillsammans med er för bästa resultat.

Musik när gästerna kommer


 

Vi spelar gärna lite trevlig lågmäld mingelmusik  som passar alla öron när dina gäster anländer till festen. Kontakta oss för offert.

 

 

Nyhet! - Underhållning under middagen

 

Om du vill ha lite extra fart på dina gäster erbjuder vi en musik-quiz-tävling när gästerna har satt sig ned till bords. Det förhöjer stämningen och får din gäster att snabbt bekanta sig med varandra. Kontakta oss för offert.

 

Har du andra förslag? Tveka inte att kontakta oss!

ÖnskelåtarPå sidan "Musik till fest" finns en lista på de låtar som är aktuella just nu. Utifrån listan kan ni självklart välja vad ni vill höra.


Andra låtar kan också vara möjliga förutsatt att vi får beställning i god tid innan uppdraget verkställs.


Vi har gärna en dialog om specialbeställningar inför ett eventuellt uppdrag.Vad kostar en spelningPriset beror på hur lång tid vi är hos er och vilket upplägg ni vill ha och hur långt vi behöver åka.


Andra faktorer som påverkar priset är hur mycket utrusning vi ska ta med oss och om vi innan uppdraget skall repa in önskelåtar, mm.


Så gott som all lösningar är dock möjliga och oavsett upplägg erbjuder vi ett mycket konkurrenskraftigt pris.


Skicka oss ditt upplägg och förutsttningar så skickar vi en offert.


Välkommen med din förfrågan!